Проекти


mail_Logo_small1

Основният и най-голям проект на МЕЙЛ.БГ ЕАД е публично достъпен от 1998 г. и е един от сайтовете с най-голям трафик в страната.

Сайтът предоставя безплатна е-мейл услуга на клиентите си със следните параметри: 20 GB размер на мейл-кутията, до 1 GB прикачен файл (посредством mail.bg transparent storage), анти-спам и антивирусна защита, POP3 и IMAP. От 2006 г. сайтът има версия, оптимизирана за мобилни устройства.

 

radar_Logo_small

Автоматичен новинарски агрегатор. Започва като проект на Икономедия, в последствие закупен от МЕЙЛ.БГ ЕАД. През 2011 г. изкуственият интелект, сортиращ статиите е изцяло преработен и е въведен нов алгоритъм (подадена заявка за патент) за подреждане на статиите по важност.

 

barid_logo_small

Първият международен проект на МЕЙЛ.БГ ЕАД. Пощенска услуга предназначена за пазари, които ползват арабски език като основен. Клиентите на тези пазари могат да ползват услугата със същите параметри като потребителите на Mail.bg.

 

gulfMediaLogo_small

Първата чуждоезична версия на новинарския агрегатор radar.bg (за източници на арабски език). Планирано е пускане на версии за турски, албански и други езици.

 

mailComTr_small

Услуга на МЕЙЛ.БГ ЕАД за турскоезичния пазар. Пощенската услуга е с възможности като българската версия.

 

POSTE.AL (логото е в процес на разработка)

Пощенска услуга за албанския пазар.