Екип


mshumackov

Момчил Шумаков

Изпълнителен директор
член на управителния съвет

Първите му контакти с компютрите са през далечната за IT средите 1985 г. С Интернет се запознава като сътрудник в PC Magazine. Писал е множество статии по ИТ тематика в различни специализирани издания. В Mail.BG работи от 1998 г., когато по време на следването си, уж само като хоби, създава първия уеб интерфейс на пощата. Специалист е по използваемост на интерфейси и оптимизация на производителността на уеб приложения.

 

alexandervarov

Александър Варов

Директор стратегическо планиране
член на управителния съвет

Работил в Alpha Research в годините, когато социологическата агенция е единственият източник на ежемесечна информация за броя на Интернет потребителите в страната. Социолог по професия, той сменя фокуса като става маркетинг и търговски директор на Дир.бг през 2001 г. От 2003 г. работи в Mail.BG, където развива първата в България система за демографско таргетиране на рекламните излъчвания.

 

SvetlanaMiliovska1

Светлана Мильовска

Търговски директор

С над 17 години търговски опит, тя е вдъхновението за всяка наша търговска сделка. Освен личния си мейл чете и sales@mail.bg.

 

desislavatsenova

Десислава Ценева

Анализи и връзки с клиенти

Грижи се рекламните форми да са на правилното място и в точното време, заявено от нашите клиенти. Координира различните рекламни кампании и проекти.

 

Marto_small

Мартин Драганов

Технически директор

Млад, но знаещ, способен и сериозен.

 

Boris Bolgradov

Борис Болградов

Системен администратор

Различният системен администратор… дори идва на работа преди 15:00, което си е различно, та дрънка.